Ajankohtaista 2021

Tuulipuu 24 vuotta

Tuulipuu täytti 24 vuotta 19.9.2021. Kiitämme runsaista onnitteluista! Tästä on hyvä jatkaa, kädet täynnä työtä.

Meillä on ruuhkaa tuotannossa, mistä toki lämmin kiitos kaikille mainioille asiakkaillemme! Toimitusajat ovat tällä hetkellä aika pitkiä. Uusien tilausten toimitusajat menevät enimmäkseen vuoden 2022 puolelle. Valitettavasti emme myöskään ehdi vastata kaikkiin viesteihin ja tarjouspyyntöihin.

Uusista tilauksista kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin. Ensi keväälle mahtuu vielä tilauksia. Silloin palvelemme mielellään. Jos lattialankkuasiat askarruttavat, monet asiat ratkeavat puhelimessa Teemun kanssa keskustelemalla. Teemun numero on 0400 530735.

Teemu Autio Tuulipuu

Ajankohtaista elokuussa 2021

Kiitos mielenkiinnosta yritystämme kohtaan! Hienoa, että olet kiinnostunut suomalaisista puutuotteista! Kovasta kysynnästä johtuen meillä on tällä hetkellä kädet täynnä työtä ja ruuhkaa tuotannossa. Myös tarjouspyyntöihin vastaamisessa on viivettä, emmekä valitettavasti ehdi vastata kaikkiin viesteihin. Jos sinulla on kiire, emme valitettavasti voi toimittaa lattialankkuja lyhyellä aikataululla. Seuraavat mahdolliset toimitusajat uusille tilauksille menevät tällä hetkellä enimmäkseen vuoden 2022 puolelle. Tilaathan tuotteet hyvissä ajoin!

lattialankkuja hallissa

Ajankohtaista huhtikuussa 2021

Kovasta kysynnästä johtuen meillä on tällä hetkellä kädet täynnä työtä ja ruuhkaa tuotannossa. Myös tarjouspyyntöihin vastaamisessa on viivettä. Jos sinulla on kiire, emme valitettavasti voi toimittaa lattialankkuja lyhyellä aikataululla. Seuraavat mahdolliset toimitusajat uusille tilauksille menevät tällä hetkellä syys-lokakuulle 2021. Tilaathan tuotteet hyvissä ajoin!