Lattialankut

Lattialankut

Tuulipuun aidot lattialankut ovat valikoitua ja laadukasta suomalaista puuta, joka on talvella kaadettu. Pitkät ja reilusti paksut lattialankut on kuivattu, höylätty ja pontattu valmiiksi, joten ne voidaan asentaa heti. Lattialankkuja on saatavana vaihtelevilla leveyksillä välillä 10-30 cm. Kun eri levyisiä lattialankkuja asennetaan vierekkäin samaan lattiaan, saadaan aikaan elävä rytmi, kuten monissa vanhoissa lankku- ja lautalattioissa. Toimitamme myös tasaleveitä lattialankkuja kuusesta.

Lankkulattia sopii vanhaa kunnioittavaan ja ympäristöystävälliseen korjausrakentamiseen. Uuteen rakennukseen se on ajaton ja terveellinen ratkaisu, joka kestää. Vanhat samankaltaiset lattiat ovat palvelleet väsymättä vuosikymmeniä, jopa -satoja. Oikein vanhoissa kauniissa lattioissa puu on kulunut askelten alla niin, että kovat oksankohdat ovat jääneet koholleen. Tunnelma on jäljittelemätön. Vain aito materiaali kuluu niin kauniisti. Kokopuisesta lattiasta ei tehdä täysin saumatonta muovimaista pintaa – onneksi! Lankuissa on oksankohtia ja rosoisuutta, syykuvio vaihtelee.

Hengittävänä luonnonmateriaalina puulla on tasapainoittava vaikutus huoneilman kosteuteen. Kuivattukin puu, kuten Tuulipuun lankkulattia, elää luonnollisten kosteusvaihteluiden mukaan.

Tilaathan tuotteet hyvissä ajoin: toimitusaika on yleensä 4-8 viikkoa, joidenkin tuotteiden kohdalla pidempikin. Lattialankkuja koskeviin tiedusteluihin vastaa Teemu Autio, puh. 0400 530 735 ja teemu@tuulipuu.fi. Jos otat yhteyttä sähköpostilla, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan myös puhelinnumeron, kiitos!

Puusepänliike Tuulipuun tiloissa Humppilassa on hyvä mahdollisuus tutustua lattialankkuvaihtoehtoihin. Sovitaan aika etukäteen. Tervetuloa!

Lattialankkujen myynti:

Puusepänliike Tuulipuu, 0400 530 735

Domus Classica, www.domusclassica.com

Kuusilattia

Mäntylattia

Koivulattia